Брой 01, 2012

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Асеновград


С вяра в бъдното

Доброто, състраданието и уважението събират хората. Така те стават приятели, дългогодишни и верни, готови за взаимопомощ. Обичта и приятелството правят чудеса.
В ТСО на слепите и сляпо-глухите е изграден точно такъв колектив от приятели, които се обичат и си помагат. Те разнообразяват ежедневието си с различни мероприятия.
За Коледа и Нова година клубът ни отново се изпълни с усмихнати и лъчезарни хора. Първо изпратихме "Старата година", а след това посрещнахме "Новата 2012 година", която дойде с голяма пита и плодове в ръце и с едно красиво сурвакарче. Всички бяха сурвакани с пожелания за много здраве и берекет.
Последваха поздравления, стихове, песни и, разбира се, викторина.
Г-жа Здравка Александрова от село Новаково рецитира новогодишни стихчета от Елин Пелин, Славейков, Ран Босилек и други, а самата тя получи като поздрав стихотворението "Не остарявай сърце".
Ръководството на организацията раздаде подаръци на всички.
Незабравими мигове, оставящи трайни следи! Обичта между тези хора има дълбоки, дългогодишни корени! Затова всички си пожелаха през 2012 година много здраве, светлина, духовно извисяване и вяра в бъдното.

Славка СТАВРЕВАНазад

Всички статии на Брой 01, 2012

В СТУДИОТО ЗА ЗВУКОЗАПИС НА ССБ ПРЕЗ 2011 Г.
Новозаписани и възстановени заглавия
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В Управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Асеновград
Русе
Пловдив
Червен бряг
Долни Дъбник
Добрич
ИЗКУСТВО
Театър на съучениците
ИНТЕРВЮ
Учителят на моите мечти
НОВИ КНИГИ
Книги, издадени на брайл в Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" през 2011 г.
РАВНОСМЕТКА
Отчетен доклад на настоятелството на Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" за периода от 1 декември 2010 г. до 1 декември 2011 г.
СЪОБЩЕНИЯ
Уважаеми читатели,
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6
8