Брой 01, 2012

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Добрич


Нека всеки ден от новата 2012 година
да е честит с една усмивка, едно
добро дело, един топъл жест!


Бъдете живи, здрави и истински
щастливи!


НПО "ХобиСклуб" град Добрич
Иван ТОДОРОВ,
председател на УС


Сред лауреатите на Добрич

За поредна година талантливи сляпо-глухи от ТО Добрич бяхме включени в книгата "Дарования 2011", издадена с подкрепата на Община град Добрич и "Ротари клуб".
На 12 декември 2011 г. в Концертна зала "Добрич" бяха изложени награди и отличия от постиженията на талантите в областта на културата, образованието, науката и спорта. Там намериха място и нашите грамоти и медали: състав за стари градски песни "Антица" с художествен ръководител Мария Паскалева – златен медал, дует за народни песни Мария Андреева и Станчо Станчев – златен медал, сребърен медал и грамота за художествено слово на Светла Маринова, сребърен медал на Калинка Ковачева за лично творчество в изпълнение с жестомимика, 2 сребърни медала на Станчо Станчев – за изпълнение на стари градски песни и инструментал, бронзов медал на рецитаторския дует Калинка Ковачева и Светла Маринова. Към всички тези отличия бе прибавен и плакет от Община град Добрич за достойно представяне на фестивали и национални празници. Медалите бяха съпроводени със снимки на отличилите се.
Радваме се, че получаваме почит и уважение от обществеността на града ни! Пожелаваме на всички организации на и за хора с увреждания такава радост и щастлива 2012 година!

Калинка КОВАЧЕВАНазад

Всички статии на Брой 01, 2012

В СТУДИОТО ЗА ЗВУКОЗАПИС НА ССБ ПРЕЗ 2011 Г.
Новозаписани и възстановени заглавия
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В Управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Асеновград
Русе
Пловдив
Червен бряг
Долни Дъбник
Добрич
ИЗКУСТВО
Театър на съучениците
ИНТЕРВЮ
Учителят на моите мечти
НОВИ КНИГИ
Книги, издадени на брайл в Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" през 2011 г.
РАВНОСМЕТКА
Отчетен доклад на настоятелството на Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" за периода от 1 декември 2010 г. до 1 декември 2011 г.
СЪОБЩЕНИЯ
Уважаеми читатели,
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6
8