Брой 06, 2012

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Пловдив


Бони Милчева отвори сърцето си за дует "Настроение"

26 май ще остане незабравима дата в живота на дует "Настроение" от град Пловдив. Най-после беше осъществено едно дългоочаквано и мечтано от неговите представители събитие - участие в предаването "Ако зажалиш" на ТВ "Скат" с водеща емблемата на градската песен Бони Милчева.
Това предаване е в десетката на най-гледаните в националния ефир и да минеш през него е невероятно преживяване, свързано с доста голямо напрежение.
В навечерието на петия рожден ден на дуета телевизията предостави възможността на пловдивските изпълнители да покажат пред нейната публика част от своя репертоар.
На 26 май ТВ "Скат" в лицето на г-жа Милчева посрещна измокрените от силния дъжд гости. Настани ги в удобната гримьорна, поднесе им по чаша горещо кафе и ги остави да се приготвят за предаването. След това тя ги заведе в своята "обител". Заедно с изпълнителите направи списък на песните, въведе ги в политиката и структурата на предаването и по-късно ги поведе към самото студио. То е страхотно! Оборудвано по последна дума на техниката, климатизирано, широко и равно, супер подходящо за незрящи изпълнители. А какво да кажем за самата Бони!? Бог е дарил не само с глас, но и с благородство! Сякаш цял живот е водила слепи! Просто няма думи, с които да се изрази вниманието, с което обгрижваше пловдивчаните!
Те от своя страна се отблагодариха с пет от своите песни, изпети с много любов, като ги посветиха на водещата и нейната публика. Дует "Настроение" за пореден път доказа, че ненапразно носи това име. Заразявайки с чара и сърдечността си, изпълнителите накараха присъстващите в студиото да се присъединят към тях, когато запяха своята визитна песен "Трендафила мирише".
За дуета това гостуване в телевизия "Скат" наистина е паметно, защото песните идват и си отиват, но спомените от срещите с личности като Бони Милчева са вечни.

Кирил ДАМЯНОВНазад

Всички статии на Брой 06, 2012

*ОБРЪЩЕНИЕ
До членовете на Съюза на слепите в България от председателя на ССБ Васил Долапчиев
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
XVI Национално общо събрание на пълномощниците на ССБ
Програма за дейността на Съюза на слепите в България през 2012 г.
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Асеновград
Пловдив
Перник
Шумен
Добрич
София
КОНКУРСИ
Конкурси за четене и писане на брайл
ОБЯВА
Помощни технически средства
ПРОЕКТИ
БГАсист - с нови сили на българския пазар
ЮБИЛЕЙ
Песни за изпепеляваща любов и горещи страсти
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6
8