Брой 02, 2013

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Плевен


Полезно за всички нас

По инициатива на Юрка Антонова Георгиева, член на ТСО Плевен, на 16 януари от 14 часа в клуба на слепите, ул. "Гренадирска" № 30, бе създадена секция "Здраве". Нейното очно заболяване е резултат от автоимунен процес. Стремеж на всеки болен човек е по един или друг начин да облекчи своето страдание. И точно тук тя, търсейки алтернатива в тази насока, започва лечение, като използва методите на източната китайска медицина, по-точно биоактивни добавки, произведени от корпорацията "Тянши". Тези знания водят до повишаване на здравната й култура и постигане на по-добър здравен комфорт. Оттук идва и нейната идея за създаването на този клуб, в който да членуват не само представители на корпорацията, но най-вече хора с увреждания, които да получават повече знания и да са полезни за себе си. Всяка втора сряда от месеца ще има лекция за здравословния начин на живот, основан на нетрадиционната китайска медицина и многовековния техен опит.
На Коледно-Новогодишното събиране на дистрибуторите на корпорация "Тянши" представителите взеха решение да направят дарение на прибор, регулиращ физично-биологичната енергия на клетките в човешкия организъм. Дарението е предназначено за отделението за деца с проблемно здраве в Дом за медико-социални грижи (Дом "Майка и дете") в ЖК "Дружба", Плевен. В това отделение работи нашата съюзна членка Мария Милинова.
Всяка клетка в организма има някакъв свой биологично-енергиен потенциал. Когато този потенциал бъде нарушен от някакво заболяване или родова аномалия, тогава там възниква възпалителен процес и болков синдром. Именно този прибор улавя нивата на тази биоенергия, обработва я и оценявайки каква е енергийната необходимост, внася обратно в клетките допълване. Това води до отшумяване на възпалителния и болков синдром и до енергиен баланс. Идеята е с този апарат при децата с вродени и вторични заболявания, с недоразвити клетки, да се получи оздравителен ефект. Волята на дарителите е с него да работи именно Мария Милинова, която е с очно увреждане и работи в това отделение като рехабилитатор-масажист. Приборът ще доведе до нова алтернатива и ново предизвикателство за нея, ще има и по-добър ефект от нейната работа с децата. Дарителите са 30 човека, дистрибутори, като дистрибуторската му цена е 186 лв., а клиентската - 232 лв.
Волята на дарителите е записана в свидетелството за дарение, връчено на ръководството на дома.

Румен ПЕТКОВНазад

Всички статии на Брой 02, 2013

IN MEMORIAM
Председателят Янаки Градев ни напусна завинаги
В РСО СОФИЯ
Стартира проект за Хранителна банка в София
Приключи ли сагата около комуникационната група на Сдружение "Зрение"?
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
Сборен организационен отчет на ССБ за 2012 г.
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Левски
Добрич
Плевен
ИНТЕРВЮ
Лице в лице, от първо лице
ИСТОРИЯ
Успение на свети Константин-Кирил Философ
КОМУНИКАЦИИ
Нашите мобилни помощници
ОБЯВИ
Библията на CD
Бележка на редакцията
ОЧЕРК
Борис Бодичев - познатият и непознатият
ПРЕМИЕРА
Европа за хората
СПОРТ
Футболен клуб "Ливърпул" с благотворителна акция
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6