Брой 05, 2013

Тема: АСТРОЛОГИЯ

Прогноза за месец юни 2013 г.


Зодиакален знак "Овен"

Овни, искате повече, отколкото можете да постигнете. Независимо от новите предложения, които получавате за работа и бизнес, трябва да се концентрирате върху текущите задачи. Не поемайте други сериозни ангажименти. Хората около вас ви ценят, ще усетите потупване по рамото, което не сте получавали от дълго време. Здравето ви е стабилно, животът ви ще тече гладко и приятно до 20 юни. След 21 юни до края на месеца при вас се очертават повече напрежение и несполуки. По време на пълнолунието (23 юни около 14.30 ч.) най-добре си починете и не правете нищо. Ако все пак трябва да свършите нещо, избягвайте споровете и импулсивните решения, не се престаравайте. Ако завършите някой спор "на носилка", виновни ще сте си самите вие. Е, вече сте предупредени! И умната!

Зодиакален знак "Телец"

Скъпи, телци, любовта ви към парите ще ви тласне да търсите нови бизнес партньори и контакти. За тези от вас, които търсят работа, шансът да си намерят, при това добре платена работа, е на тяхна страна. Периодът, през който ще можете да жънете финансови успехи, е от 3 до 27 юни. Тогава може да срещнете и ученическата си любов и да запалите отново "огъня на страстта". Периодът е подходящ за сключване на брак. "Горчиво" за младоженците!

Зодиакален знак "Близнаци"

Е, то бива късмет, ама вашето на нищо не прилича!
Мили близнаци, късметът ви направо прелива! До 25 юни над вас ще се излива "рогът на изобилието". Едва ли ще има нещо, което поискате, да остане неизпълнено. Запазете си оплакванията за края на месеца.
След 25 юни отново ще се приземите в сивото ежедневие, ще ви налегнат грижите за дома, семейството и децата. Разнообразието ще се изпари, дори да "търкате лампата на Аладин", добрият дух няма да се появи. Много важно! Малко отдих и занимания с домашни задачи не са излишни преди предстоящата лятна фиеста!

Зодиакален знак "Рак"

Срамежливи раци, месец юни е подходящ за начало на нова любовна връзка. От 3 до 27 юни забравете за постоянните си притеснения за близки и роднини. Обърнете гръб на вечно недоволния си началник. Отдайте се на романтика. Сега е моментът да си вземете отпуската. Скочете смело на стрелата на Купидон и се приземете там, където тя ще ви отведе. И никакъв вечерен час! Облечете еротичното бельо, вдигнете предизвикателно глава и насочете вниманието си към обекта на своето желание. И другите ще поискат да дойдат с вас.
Усмивка!

Зодиакален знак "Лъв"

За царя на животните важи правилото „или добро, или нищо”. Започваме с доброто.
Драги лъвове, до 20 юни можете спокойно да се вихрите по забавления и купони. Очаквайте бурни авантюри, нови предизвикателства, безсънни нощи. Никой не е в състояние да ви свали от гребена на вълната. Парите ще идват в ръцете ви и вие по царски ще ги харчите. Пазете здравето си - толкова ви се лудува, че може да забравите да се наспите. И тъй, като спазвам правилото „за лъвовете или добро, или нищо”, то прогнозата за след 20 юни е… нищо!

Зодиакален знак "Дева"

Скъпи деви, знам, че сте притеснени за прогнозата си. И на вашия хоризонт ще изгрее слънце, но… по-късно. До 20 юни стойте спокойно на работното си място. Каквито и мъчения да ви измисля шефът, не му противоречете. Съгласявайте се с него за всичко, а зад гърба му правете, каквото сте си решили. Ако все пак ви хване "на тясно", че нещо не е свършено така както той го иска, то наведете смирено глава и го помолете да ви прости. Та нали и вие сте човек, макар и борещ се неуморно с недостатъците си. След 21 юни до края на месеца можете да си отдъхнете. Заведете семейството си на пикник. Може да "ударите една боя" на стените в къщи (нали знаете, че девите все нещо правят). Сега е моментът да се сближите с шефа, изпийте с него по едно питие, изслушайте го съпричастно за семейните му проблеми и му предложете своята подкрепа. Нищо чудно след време да установите, че заплатата ви с малко се е увеличила. Дали пък шефът ви не е "слънчасал"?

Зодиакален знак "Везни"

Ако ви предстои сватба след дълго протакане и колебание, прекъсване и подновяване на връзката, най-после казвате "да". Но не го разгласявайте, защото все ще се намери някой, който ще ви накара отново да размислите. Този път сменете стратегията. Изберете дата за брачната церемония от 1 до 20 юни. Периодът след 21 юни ще ви се стори потискащ. Ще ви налегнат семейни задължения, ще изпитвате дискомфорт, може да си стоите повече в къщи и да чувствате напрежение, без да има ясна причина за това. Липсват ви социалните контакти, с които сте свикнали. Но това е за кратко - идва лятото с шума на вълните и красивите залези с неповторимата си романтика. Красива любов!

Зодиакален знак "Скорпион"

Скорпиони, плодовете от своя труд ще пожънете едва след 21 юни. Дотогава се примирете, че няма да имате напредък, няма да получавате награди и няма да постигнете желаните резултати. Трудът ви ще бъде къртовски, напрежението – убийствено, а препятствията – повече от очакваните. Вие обаче сте толкова упорити, "железни" и несломими, че това едва ли би ви уплашило. Напротив, звездите сочат, че сте мобилизирали всичките си сили и сте разкрили всички тайни ходове на "противника". Тежко му! Опитал жилото на "скорпиона", той задълго ще забрави за вас… След 21 юни ще въздъхнете облекчено - вие сте победители в крайна сметка!

Зодиакален знак "Стрелец"

Стрелци, рискувате да пропуснете шанса си и да се насочите в грешна посока. Отложете проблемите за по-добри времена и не вземайте важни решения. Може да вършите глупост след глупост. По-добре да пропуснете сбирка с приятели, отколкото да се напиете и да ви откраднат портфейла. Не се предоверявайте, избягвайте нови случайни запознанства. И ако все пак решите да се повеселите, не пийте алкохол и си легнете навреме. Новолунието (8 юни около 18,56 ч.) ще ви провокира към емоционални изблици. Хубавото е, че след 21 юни до края на месеца ще станете по-благосклонни и отзивчиви към чуждите проблеми, което ще стане причина да се сближите с човек, на когото много държите.

Зодиакален знак "Козирог"

Козирози, от толкова бизнес, сделки и служебни ангажименти не ви остава време да си отдъхнете. Обажданията по телефона и предложенията за обща работа валят едно след друго. До 20 юни работете усърдно, трябва да се докажете и утвърдите. След 21 юни до края на месеца ще е добре да си вземете отпуска. Ако сте семеен, подарете на любимата и на децата си една незабравима почивка. Ако не сте семеен, потърсете своята половинка на плажната ивица или сред чистия планински въздух. Така по-леко ще преодолеете напрежението и дискомфорта, които може да почувствате през този период. Къде ще отидете – изборът е ваш. Разположението на планетите благоприятства за положителни изживявания и емоции. Може да зазвучи и маршът на Менделсон.

Зодиакален знак "Водолей"

Усещате лекота и имате късмет във всичко, с което се захванете. До 20 юни е периодът, през който трябва да сте водеща и активна страна. Не чакайте! Ковете съдбата си и реализирайте своите намерения. Вашата активност ще се увенчае с успех. След 21 юни до края на месеца ще обърнете повече внимание на дома, семейството и децата. Дайте си почивка от приятелите и от любимото си хоби. Семейството ви също има нужда от вас и сега е моментът да му обърнете необходимото внимание.

Зодиакален знак "Риби"

Риби, вие често ставате жертва на мошеници и измамници. До 20 юни бъдете особено предпазливи. Наивното ви изражение и вашата доверчивост могат да ви създадат сериозни проблеми. Носите се на облака на своите фантазии и гледате света през "розови очила". Това е добре, ако работите в сферата на изкуството. За реалния живот това е направо опасно и рисковано. След 21 юни ще усетите "почва под краката си". Очакват ви материални придобивки, възможно е да получите повишение в работата. В периода между 21 и 27 Юни може да разкриете дълбоко пазени чувства и с учудване ще откриете, че те са споделени. Повярвайте ми, не ви лъжа!
Ако планирате операция, започване на диета или билколечение, подходящи периоди за това са между 1 и 6 юни и от 25 до 30 юни. Това важи за представителите на всички знаци.

Цветан СПАСОВ


Назад

Всички статии на Брой 05, 2013

АСТРОЛОГИЯ
Прогноза за месец юни 2013 г.
БОЙНА СЛАВА
Битката при Прохоровка
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Сливен
Варна
Левски
София
Добрич
ИЗКУСТВО
"Да намериш светлината в песните и музиката"
КОМУНИКАЦИИ
Нашите мобилни помощници
ЛЮБОПИТНО
От Индия пристига първият смартфон за незрящи
ПОМОЩНИ ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА
Цени на тифлосредствата, предлагани от ССБ
ПРОЕКТИ
Завършва проектът "Обучение и заетост за хора с увреждания в специализирано предприятие БГАСИСТ ООД”
СПОРТ
Шахматна балканиада
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6