Брой 09, 2013

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Левски


На 12 август Ани Бориславова беше украсила Клуба на ТСО Левски с дъхави рози и други свежи цветя. Поводът – 79-годишният рожден ден на нашия председател г-н Тодор Любенов.
За да уважат Тошко, бяха дошли членове и активисти на организацията, негови приятели, директорката на "Социално подпомагане" г-жа Романова и няколко служителки от дирекцията, с които ние много добре работим.
Рожденикът получи много цветя, подаръци и пожелания за крепко здраве, дълголетие и късмет. Нека още дълги години да води организацията все така успешно, с много такт, търпение и обич към хората, а в личен план да се радва на синове, снахи, внуци и, дай Боже, правнуци!
Г-н Любенов получи поздравителни адреси от кметската управа на град Левски, Асоциацията на сляпо-глухите в България, Народно читалище "Георги Парцалев" - Левски, в които освен пожеланията за здраве и дълголетие се изтъкна и неговата голяма заслуга за добрите ни взаимоотношения с тези институции. Споделено бе тяхното желание нашите отношения да се задълбочават и развиват.
Г-н Любенов благодари сърдечно и покани присъстващите около отрупаната с разни вкусотии маса. Вдигнахме тост за негово здраве с великолепната кайсиева, която той майсторски прави всяка година.
Много бяха наздравиците и пожеланията към нашия председател, но още повече бяха веселите спомени.
Настроението подсили и акордеонът на Пламен Любенов - внук на нашия председател и преподавател по музика в Детската школа при НЧ "Георги Парцалев" - Левски.
Дълго ще помним този рожден ден! Да даде Господ Тошко да ни е жив и здрав още дълги години - та чак до 100 и нагоре! На многая лета!

Иванка ХРИСТОВАНазад

Всички статии на Брой 09, 2013

АБОНИРАЙТЕ СЕ!
Започна абонаментната кампания за изданията на ССБ за 2014 година
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Силистра
Добрич
София
Левски
МЕЖДУНАРОДНА ДЕЙНОСТ
Незрящите от "Острова на благословените"
ОБЯВА
От 16 септември се приемат молби за включване в Хранителната банка
ПРЕМИЕРА
Пловдивчанин с нова поетична книга
ПРОЕКТИ
С чувство за национална принадлежност
По-достъпен кадастър за незрящите
СПОРТ
Европейско първенство по голбал
Турнир по канадска борба в Поморие
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6