Брой 09, 2013

Тема: ОБЯВА

От 16 септември се приемат молби за включване в Хранителната банка

Хранителната банка при ССБ (РСО София) уведомява членовете на столичната организация, че от 16 септември 2013 г. до 20 ноември 2013 г. ще се приемат документи от желаещите да получават натурални помощи през 2014 г. В тях задължително се посочва е-mail адрес (електронна поща) за получаване на съобщения.
Основният критерий при разглеждането на молбите ще бъде месечният доход след април 2013 г., доказан с пенсионно разпореждане, издадено от НОИ, с дата след месец април 2013 г.
В декларирания месечен доход се включват получавани пенсии, работна заплата, хонорари, стипендии, доходи от стопанска дейност, участие в търговски дружества и други доходи.
Първите 200 кандидати, класирани по подоходен критерий, ще попаднат в окончателния списък като титуляри. Ще бъде съставен и резервен списък – в случай на отказ на някой от титулярите-ползватели.
Молим желаещите да ползват услугата да имат предвид, че натуралните помощи ще се получават само от склада на Хранителната банка в сградата на ПП "Успех" на бул. "Европа" № 138 в София.
Видът на хранителните помощи не се определя от екипа на Хранителната банка, а от волята на дарителите.
Документите ще се подават в Клуба на РСО София на ул. "Цар Симеон" № 110 при сътрудника на ТСО Елена Димитрова всеки работен ден от 10 до 16 часа.
Пълният текст на Правилника за реда и условията за доставка, съхранение, разпределение и предоставяне на натурални помощи от Българската хранителна банка, както и Приложения № 1 и № 2 могат да се прочетат и изтеглят от информационния сайт на РСО София – http://www.ssb-sofia.org!
Допълнителна информация и разяснения могат да се получат от председателите на ТСО в приемните им дни и от Иван Бакърджиев – мобилен телефон 0899079907.
Назад

Всички статии на Брой 09, 2013

АБОНИРАЙТЕ СЕ!
Започна абонаментната кампания за изданията на ССБ за 2014 година
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Силистра
Добрич
София
Левски
МЕЖДУНАРОДНА ДЕЙНОСТ
Незрящите от "Острова на благословените"
ОБЯВА
От 16 септември се приемат молби за включване в Хранителната банка
ПРЕМИЕРА
Пловдивчанин с нова поетична книга
ПРОЕКТИ
С чувство за национална принадлежност
По-достъпен кадастър за незрящите
СПОРТ
Европейско първенство по голбал
Турнир по канадска борба в Поморие
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6