Брой 09, 2014

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Горна Оряховица


Лято, което наситихме с позитивна енергия

Неусетно отминаха месеците юни и юли, през които членовете на СКХУ "Раховец 2011" Горна Оряховица взеха участие в трите държавни първенства - по спортна табла и шахмат на Старозагорските минерални бани и в Монтана по спортен риболов. Впечатлени сме от добрата организация на домакините от Монтана, от щедрото им гостоприемство и условията за веселие в ресторанта.
В Горна Оряховица проведохме и индивидуални клубни турнири по спортна табла и шахмат. Съдия и на двете състезания беше колегата от Велико Търново Ненчо Обретенов. Класиранията на участниците бе както следва:

По спортна табла

1. Ралчо Евтимов
2. Димитър Тодоров
3. Катя Кряжева

По шахмат

1. Димитър Тодоров
2. Катя Кряжева
3. Иван Лицов

На всички участници съдията връчи грамоти.
Като продължение на проекта ни "Креативни и активни" през 2014 г. сформирахме нова секция - по оздравителна гимнастика и танци. Вече втори месец желанието и старанието на участниците радват с добри резултати.
Благодарни сме на екипа, разработил проекта за организирането и провеждането на държавните първенства, на председателя на спортната ни федерация д-р Иван Янев, както и на председателя на Общинското спортно дружество, което подпомага финансово спортните ни изяви, и кмет на община Горна Оряховица - инж. Добромир Добрев.

Катя КРЯЖЕВАНазад

Всички статии на Брой 09, 2014

IN MEMORIAM
Възпоменание за Здравко Лекишев
Сбогом, Генко!
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Горна Оряховица
Добрич
Варна
ЛИТЕРАТУРА
Момина сълза
МЕДИЦИНА
Невро-психологични проблеми при хора със зрителни увреждания и възможности за зрителна рехабилитация, адаптиране и социална реализация
ПОКАНА
Управителният съвет на Федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания",
ПРОЕКТИ
Йога за хора със зрителни увреждания
СПОРТ
Българският голбал отново е номер едно
СЪОБЩЕНИЕ
Уважаеми читатели,
СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
Един юбилеен конгрес
Архив на изданието
1 2 3 4 5