Брой 02, 2015

Тема: ХУМОР

Денят на виното и любовта


Най-сексуалните зодии

Не една жена е споделяла възхищението си от Козирозите. Телците? Скука. Близнаци? Може да ви допаднат, ако обичате цялото това приказване. Лъвове? Самовглъбени "drama queen". Не се интересуваме от любовното съвпадение в тази статия. Това е просто за онази химия, която зодиакалните знаци могат да усетят помежду си, и да си доставят невъобразимо удоволствие, отдавайки се един на друг.

Овен. Мъжът – минутка
Овенът не страда от никакво угризение относно споделянето на неговите или нейните най-похотливи идеи какво да се прави в леглото.
Проблемът обаче е, че те винаги държат да отбележат точка. Затова можете да разчитате, че овенът ще поеме отговорност и ще ви заведе до рая – при това бързо!

Телец. Романтикът
Ако овенът действа изцяло заради импулс, телецът разчита на времето. Планира моментите с виното, вечерята и изпипва моментите до крайност. И когато веднъж реши, че вие сте човекът, пригответе се за пълна любовна игра. Ако обожавате романтиката, телецът е вашият знак.

Близнаци. Приказливият
Близнаците ще впрегнат целия си интелектуален капацитет, за да ви съблекат. Ако имате обикновени, скромни вкусове, може да бъдете малко шокирани от дръзките съблазнителни монолози на близнака. Но ако телефонният секс и мръсните разговори са вашата движеща сила, ще си паднете безумно по мъжа-близнаци.

Рак. Любовникът
Раците са високоемоционални знаци, което означава, че сексът не е просто механично физическо начинание. Напротив! То е по-скоро поетичен акт, въплъщаващ в себе си красотата и любовта. Ако се окажете голи с рак, пригответе се за едно прочувствено пътуване към удоволствието.

Лъв. Нарцисът
Страстната и авантюристичната природа на лъва не може да бъде подмината. Богатото въображение на лъвовете е необятно. Тези котараци са родени сексуални доминатори, които излъчват силна самоувереност. Докато лудорията с лъва ще бъде запомняща се, най-добри спомени ще оставят удовлетворението, което ще изпитате след това.

Дева. Скрит нимфоман
Може да се учудите, че този срамежлив, вечно противящ се мъж-дева ще ви смае с шепите презервативи и поразително чистите бели чаршафи. Резервираното поведение на земните девици по никакъв начин не издава вътрешната им похотливост. Веднъж ако мъжът-дева ви се довери, внимавайте! Няма да имате и миг почивка!

Везни. Познавачът
Везните са артисти във всяко едно отношение и сексът не е изключение. Търсят перфектната хармония с техния партньор, наслаждавайки се на всеки детайл. Обожават романтичния декор, чувственото романтично бельо, масажното олио и тихата нежна музика. Понякога обаче сценарият им за вечерта може да е като лошото порно, включващо случайно появилата се на вратата разносвачка на пица.

Скорпионът. Страст без кристали
Скорпионът е страстен и невъздържан! Докато тяхното сексуално мъжество и магнетизъм едва могат да бъдат пренебрегнати, пъхайки се в леглото със скорпиона, може да усетите неговото жило. Докато вие ще сте яхнали върховната вълна в живота си, разтърсващият оргазъм, който бихте изпитали с него, няма да остави и следа от студеното му и резервирано отношение по принцип.

Стрелецът. Дон Жуан
Майсторът на съблазънта, стрелецът е същински ловец. Стрелите му са остри и пронизващи, обичат да впечатляват любимата си и да бъдат най-добрите във всяко отношение, особено сексуално. Ще изследва тялото ви до най-малката подробност само с една-единствена цел – да достигнете връхната точка! За него това ще е най-доброто признание.

Козирогът. Бавно, но славно
Козирогът може да се прояви като бавен любовник. Бавен преди да направи първата крачка. Търпелив е до безочливост. Не е от най-пъргавите и енергични хора, но е стабилен, трудолюбив и ще ви предостави цялото любовно изобилие, което някога бихте могли да опитате. Бъдете търпеливи с козирога и ще бъдете много добре възнаградени!

Водолей. Колекционерът на играчки
Ако сте от хората, които се смущават от идеята за кадифена кутия, пълна със светещи, деликатни инструменти с батерии под леглото на своя любим, най-добре стойте по-далеч от водолея. Винаги готови да експериментират с безброй начини, за да доставят удоволствие на себе си и партньорката си, представителите на зодия „Водолей” ще допринесат за купона на вечерта повече от която и да е друга зодия.

Риби. Верни
Почти като раците, рибите ще оценят много повече емоционалното обвързване в секса, отколкото физическото. Страст, любов, внимание, търпение – всичко това идеално описва рибите като любовник. Но вероятно вие ще трябва да свършите повечето работа. Рибите са известни, че са пословично мързеливи и предпочитат да се оставят в ръцете на своята любима. Могат да вземат някой и друг съвет от водолеите и да внесат малко забавен ефект, за да разнообразят сексуалния си живот, а и този на партньорката.

Използван източник:

http://raboteshtomomiche.com
Назад

Всички статии на Брой 02, 2015

120 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ГЕО МИЛЕВ
Българският народ днес
3 МАРТ - ДЕН НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО
Генерал Столетов
IN MEMORIAM
И Марин се пресели в по-добрия свят
ГЛОБУС
Какво научих от временното си ослепяване в космоса
Слепият приключенец
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Добрич
ИНТЕРВЮ
Културни практики и интеграция на незрящите в България
ЛЮБОПИТНО
Интелигентен бастун за хора с увредено зрение
На Свети Харалампий се освещава медът в храмовете
МЕДИИ
Нещо ново в ефира
СПОРТ
Проект
ХУМОР
Денят на виното и любовта
Мъдри мисли за мъжете, жените, виното и любовта
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6