Брой 12, 2015

Тема: ОБЯВА

„LG Wine Smart” за абонатите на Групата от началото на декември


Вече можем да купим телефон на лизинг, без да чакаме 6 месеца

От началото на месец декември "Mtel" започва разпространението на лимитиран брой телефони "LG Wine Smart". Устройствата придобиха популярност, тъй като са едно от изключенията с физическа клавиатура в морето от "тъч скрийн" модели. Поради интереса, проявен от незрящите, от оператора са се обърнали към "LG" и са получили картбланш за ограничено разпространение. Моделът няма да се продава свободно в офисите на "Mtel".
Право да го закупят ще имат членовете на ССБ, които същевременно са и абонати на Комуникационната група. За тази цел те трябва да се свържат с отговорника на Групата Александър Велков, предоставяйки следните данни: ЕГН, титулярен номер и офис, където желаят да заплатят устройството. Вариантите за покупка са два – внасяне на цялата сума и лизинг. При втория се прилага тъй нареченият "reset" на договора. Чрез тази опция последният важи от настоящата дата на подписване за нов период от 2 години. При изчерпване на първоначално заявените от "LG" количества ще бъде направена допълнителна поръчка съобразно броя на абонатите, проявили интерес.
Друга информация, също с позитивен знак, се отнася до отпадането на шестмесечното ограничение за закупуване на устройства на лизинг за нови абонати на "Mtel". По този начин новоприсъединяващите се към Групата вече ще могат да получат на кредит избрания телефон, таблет или лаптоп.

Цени за телефон "LG Wine Smart": в брой - 168 лева, на лизинг - 8,40 лева на месец (обща сума - 201,60 лева). Всички цени са с ДДС. Лице за контакт - Александър Велков, тел. 0899010114.Назад

Всички статии на Брой 12, 2015

*ОТ ЕКИПА
Поздравление
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Празнична трапеза
ГОДИШНИНА
И не се умори да продуцира!!!
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Асеновград
София
ОБЩЕСТВО
Внимание, отдръпнете се зад жълтата линия!
Дарът на слепотата
ОБЯВА
„LG Wine Smart” за абонатите на Групата от началото на декември
ПАЛЕЧКО
Отгатнете гатанките на баба Тодора от Стара Загора
Стихотворение
Царкинята върху граховото зърно
ПОКАНА
Концерт
ПРАЗНИЧНО
Ромската Нова година
РАЗКАЗ
Бъдни вечер
СЛЕПИТЕ ПО СВЕТА
Индия
СПОРТ
Отворен турнир за купата на България
ТЕХНОЛОГИИ
Как слепи разработчици създадоха смартфон за незрящи
ЮБИЛЕЙ
Прохождането на хора на слепите
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6