Брой 09, 2016

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Монтана


"Доброто здраве е най-голямото богатство"

Работата на лекаря е високоотговорна, тя е необикновена, защото в ръцете си той държи човешкия живот! Тя е призвание, на което малцина биха се отдали! Всеки човек има в живота си своя Доктор и рано или късно има късмета да го срещне. Лекарят, помогнал на 48-годишния Марио Лазаров Марков - член на териториалната организация на слепите във Видин, да види света, отново е д-р Борислав Милчев. Една ръка, подадена навреме, дари светлина на Марио и тази светлинка бе дарена от хора с големи сърца. Операцията бе спонсорирана от мъжкия "Лайънс клуб" - Видин по проекта "100 виждащи очи". От създаването си през 2009 г. клубът извършва дейността си на територията на област Видин и работи с хора и домове, имащи нужда от помощ. Поклон пред Вас, които дадохте сили на Марио да се бори с болестта, точно когато го ослепяваше!
Както има много лекари с морал, с качества и с всеотдайност към професията, така има и много благодарни пациенти. Териториалният председател Радославка Иванова и Марио Марков благодарят от сърце на "Лайънс клуб" - Видин и лично на д-р Милчев за човеколюбието и отговорността към социално слабите хора. Благодарение на Вашите професионализъм и хуманност ние съхраняваме най-ценното за всеки от нас -здравето.

Снежана АТАНАСОВАНазад

Всички статии на Брой 09, 2016

ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Плевен
Русе
Добрич
Свищов
Монтана
Петрич
Шумен
София
ОФТАЛМОЛОГИЯ
Нов пробив в лечението със стволови клетки
Обнадеждаващ метод за лечение на пигментен ретинит
ПРОЕКТИ
Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" изпълни проект "Инвестиция за единствената специфична библиотека в България"
"Да докоснеш изкуството"
ПЪТЕПИС
Международна регата TID 2016
СПОРТ
Достойно представяне в Европа
Дни преди отпътуването на българските параолимпийци за Рио
Индивидуално световно първенство по десеткеглов боулинг за незрящи
Държавно първенство по спортна табла
Архив на изданието
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017