Брой 11, 2016

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Троян


Отбелязахме Международния ден на белия бастун

На 17 октомври членовете на ТСО Троян се събраха, за да отбележат Международния ден на белия бастун. Тържественият обяд бе в един от големите ресторанти в града. Председателят на ТСО Троян Цветомир Банчев поздрави присъстващите. Силвия Дацин - член на УС на ТСО Троян, разказа на гостите за знаците на белия бастун и откъде идва идеята за цвета му. Припомни им откога 15 октомври е обявен за Международен ден на белия бастун.
Гости на тържеството бяха кметът на община Троян г-жа Донка Михайлова, г-жа Валентина Даскалова - главен експерт по социална и здравна политика, г-жа Марияна Николова - младши експерт по социална политика, г-жа Димка Миховска - директор на дирекция "Социално подпомагане", г-жа Йонета Радоевска - председател на Съюза на инвалидите в Троян.
Тържеството премина под звуците на приятна музика и сладки приказки. Събирането бе и отлична възможност за членовете на организацията да обменят информация по проблемите на хората със зрителни увреждания, да научат полезни и интересни новини.
Всички си тръгнахме заредени с много положителни емоции, оптимизъм и с пожеланието по-често да се организират подобни мероприятия.

Силвия ДАЦИННазад

Всички статии на Брой 11, 2016

ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ДИСКУСИИ, РЕШЕНИЯ, ИЗВОДИ
Отново в Дряново
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Русе
Добрич
Плевен
София
Шумен
Кърджали
Пловдив
Троян
Велико Търново
ИЗКУСТВО
Маестро Бабеков сред пловдивчани
ПРАВО НА ОТГОВОР
Декларация от настоятелството на Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928"
За флагманите на лицемерието
За човешката злоба - има ли тя граници
Кое е вярно, г-н Сотиров?
СПОРТ
Последни държавни първенства за 2016 г.
СТРАНИЦИ ОТ НАШАТА ИСТОРИЯ
Спомен от читалище "Пиер Вилей"
Архив на изданието
1 2 3 4 5