Брой 02, 2017

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Силистра


На 26 януари 2017 в офиса на РСО Силистра бе проведен мил ритуал с участието на Управителния съвет на РСО Силистра и представители на младежката коледарска група при клуб "Хари 3" - село Калипетрово, които връчиха дарение на петима младежи от организацията ни.
Средствата са събрани по време на коледуването в края на миналата година и дарението е предадено под формата на ваучери за закупуване на хранителни продукти. Намерението за осъществяването му е било планирано предварително, когато групата се е събирала за подготовка за празника, както и за участието си в поредния преглед "Стани нине, господине", провеждан в община Силистра.
Председателят на РСО Силистра Петранка Стоянова връчи поздравителен адрес за благородната кауза на младежите коледари и специално изработен сувенир от Мария Здравкова. Ритуалът бе осъществен със съдействието на Областна администрация Силистра и от името на областния управител Стоян Бонев коледарите получиха специален поздравителен адрес, както и юбилеен календар, свързан с годишнината от рождението на Васил Левски, осигурен от местна структура на Общобългарския комитет, носещ неговото име. След това мероприятието продължи с демонстрации на нови продукти и помощно-технически средства, които улесняват живота на хората със зрителни увреждания.

Петранка СТОЯНОВАНазад

Всички статии на Брой 02, 2017

ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Силистра
Плевен
ИЗБОРИ
Машинното гласуване за незрящи граждани
ИНИЦИАТИВА
Нов български университет предоставя образователна и творческа възможност на хора в неравностойно положение
ЛЯТО 2017
Условия, графици и цени за почивка в ПС "Релакс" - Шипковски минерални бани през 2017 година
НОВОСТИ
Българско изобретение в помощ на незрящите
Уникален справочник "Изявени пловдивчани"
ОФТАЛМОЛОГИЯ
Вторична катаракта
ПАЛЕЧКО
Кристалният Джакомо
ПРАЗНИЧНО
Сирни заговезни (Сирница)
22 велики мисли за прошката
ПРОЕКТИ
"Портретът на живота"
РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС
Рекламна тарифа на списание "Зари"
РОДОЛЮБИЕ
Петте карача
ЮБИЛЕЙ
Орхан Мурад на 50 години
Един истински хомо луденс
Архив на изданието
1 2 3 4