Брой 04, 2017

Тема: СПОРТ

Втори индивидуален турнир по боулинг


На 20 март 2017 г. в Спортен център "Galaxy Bowling - Велико Търново" към МОЛ - Велико Търново се проведе вторият индивидуален турнир по боулинг за хора с увредено зрение, посветен на празника на старопрестолния град. В организирания от ТСО на ССБ - Велико Търново турнир участваха мотивирани и ентусиазирани състезатели - мъже и жени, които с плам направиха всичко според възможностите си, за да се представят достойно. Най-младата състезателка беше Елица Йосифова (на 36 г. ), а най-възрастната - Иванка Пушкарова (на 86 г.). Състезанието беше открито с насърчително слово от председателя на ТСО на ССБ в старопрестолния град - Ненчо Обретенов. Турнирът се проведе на три писти с по трима участници.
Крайният резултат от продължилото два часа съревнование състави следното класиране - първо място и почетна грамота завоюва Ненчо Обретенов, второ място и почетна грамота спечели Цветана Христова, с трето място и почетна грамота се удостои Пенчо Василев, четвърто място и грамота получи Анна Стоева.
Медалите и грамотите връчи Дешка Димитрова - представителка на партньорското сдружение, което беше спонсор и съорганизатор на турнира. От името на ТСО на ССБ във Велико Търново председателят Ненчо Обретенов удостои с почетна грамота дамите от Лайънс клуба за тяхната подкрепа и съдействие при провеждането на спортното мероприятие. Участниците в турнира честитиха на дамите 100 годишния юбилей от създаване на Лайънс движението.
Спонсор на събитието бе дамският Лайънс клуб "Велико Търново - Царевец", който осигури и празничен обяд за състезателите.Назад

Всички статии на Брой 04, 2017

ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ГЛОБУС
22-годишен незрящ инженер на Епъл променя света на технологиите
ДИСКУСИЯ
Новата трудова повинност
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
София
Добрич
Русе
Бургас
Пловдив
ИЗБОРИ
Следизборно
ЛЮБОПИТНО
Сокаку Такеда - последният самурай
ОБЯВА
Второ заседание на XVII Национално общо събрание на пълномощниците на Съюза на слепите в България
СПОРТ
Държавно първенство по голбал
Регионален столичен турнир по шахмат
Паралели във времето
Десети юбилеен индивидуален турнир по табла
Втори индивидуален турнир по боулинг
Четвърти общоградски турнир по обикновена табла "Клокотница" - 2017 година
Архив на изданието
1 2 3 4