Брой 05, 2017

Тема: ТЕХНОЛОГИИ

JELLY - най-малкият телефон в света


Търсите малък телефон, който предлага впечатляваща функционалност? Това предложение идва с 2,45 инчов екран и Android Nougat.
Въпреки всеобщата тенденция за увеличаване на размера на смартфоните, все още можете да намерите на пазара модели с по-малък екран като Jelly например, който предлага най-актуалната версия на операцонната система на Google и 4G LTE в миниатюрна опаковка.
Независимо от малките си размери, Jelly предлага пълна версия на Nougat и инсталиран Google Play магазин, от който да изтеглите любимите си приложения.
Останалите технически характеристики на този дребосък са 1,1 GHz процесор с до 2 GB оперативна памет и 16 GB за съхранение, въпреки че базовата версия разполага с половината от това - 1 GB RAM и 8 GB вградена памет. Можете да добавите още пространство с помощта на microSD карта до 32 GB, за да снимате на воля с 8-мегапикселовата задна или 2-мегапикселовата предна камера за селфи.
Проектът вече събра над 100 000 долара финансиране при първоначално обявени 30 000. Ако сега се направи поръчка, смартфонът може да бъде закупен за 59 долара. Устройството се очаква на пазара към юни - август.
Батерията на Jelly е 950 mAh и ще издържи до три дни нормална употреба, а най-хубавото е цената му от 59 долара за базовия и 75 долара за Pro модела по време на кампанията, което го прави един от най-евтините начини да получите най-новата версия на операционната система. След като излезе на пазара, цените ще бъдат съответно 109 и 125 долара, така че можете да побързате с поръчката, която е възможна на страницата му в Kickstarter.Назад

Всички статии на Брой 05, 2017

ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
София
Силистра
Петрич
Русе
Плевен
Добрич
ЛИТЕРАТУРА
Цветя за Вили
Вечер на кръста с романтичен хомо луденс
ОБЩЕСТВО
Отворено писмо на национално представителните организации на и за хора с увреждания
ОБЯВА
Конкурс
ПОЕЗИЯ
Безсмъртие
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
Посещение на делегация на Румънския съюз на слепите в България
РАЗКАЗ НА БРОЯ
Тартор
РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС
Рекламна тарифа на списание "Зари"
СПОРТ
Открит международен турнир по шахмат за хора със зрителни увреждания за купата на София
Музикална интермедия към шахматния турнир
Държавно първенство по спортна табла
ТЕХНОЛОГИИ
JELLY - най-малкият телефон в света
Архив на изданието
1 2 3 4 5