Брой 09, 2019

Тема: БАЛКАНИ

Българо-македонска вечер


На 15 август 2019 г. в хотел "Хоризонт", гр. Обзор, се състоя събитие, което за пореден път доказа, че на хората им трябва не много, за да бъдат доволни и дори щастливи. Главен организатор на вечерта беше г-н Асен Алтънов, председател на РО София при ССБ.
Софийската група и гостите от Македония, които бяха инициаторите на купона, начело с г-н Жарко Селковски, си спретнаха такава луда и весела вечер, че сигурно и Нептун им завидя. Имаше и гости от Пловдив, че за малко щях да ги забравя. А за всяка Дама имаше цвете, подарено от главния организатор, г-н Алтънов, и управителя на хотела, г-н Кирил Стоянов. Македонците в лицето на Жанко Станков изнесоха своята музикална програма, а българският отговор беше даден от фолк-легендата Орхан Мурад и "Веселите момчета". Г-н Алтънов произнесе прочувствено слово, г-н Стоянов също като домакин поднесе своите поздравления. Моята скромност, от името на председателя на ССБ г-н Долапчиев и от името на ръководството на Съюза, дръпна, по мое мнение кратка, а според някои други, дълга реч.
Както се казва, г-н Алтънов дори и на почивката си не може без да организира нещо. Дружеската вечер протече с много песни, танци, веселие и, разбира се, добра храна и напитки. Така де, не може само да се бачка, трябва и да се разпуска. И да не се забравя, че най-важните решения, независимо какви са, се вземат на маса.

Иван ЯНЕВНазад

Всички статии на Брой 09, 2019

IN MEMORIAM
Отиват си приятелите!!!
БАЛКАНИ
Българо-македонска вечер
ГЛОБУС
Незрящият мечтател, изобретил "Управление на пътуването"
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Велико Търново
Бургас
Видин
Кърджали
Добрич
ОБЩЕСТВО
Защо пак отивам на избори?
Софийският ЦСРИ "Светлина" даде старт на новата учебна година
ПОКАНА
ФСХЗУ
ПРОЕКТИ
"БГ АСИСТ" ООД приключва изпълнението на проект "Създаване на социално предприятие за специализирани стоки и иновативни услуги за лица със зрителни увреждания"
Проект "Ръководство за ползване от лица със зрителни увреждания при работа с програма за електронни таблици Microsoft Excel"
ПЪТЕПИС
По вълните на тихия бял Дунав
РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС
Рекламна тарифа на списание "Зари"
СПОРТ
Държавно първенство по стрелба с лък
ТЕХНОЛОГИИ
Всичко, което GOOGLE знае за Вас
Познавате ли двата най-големи врага на вашия компютър?
Архив на изданието
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022