Брой 12, 2021

Тема: 3 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

"Билла България" – приятелство, доказано с времето
На 3 декември - Международния ден на хората с увреждания, председателят на Съюза на слепите в България награди "Билла България" с почетния знак на организацията.
При връчването на бронзовата статуетка на изпълнителния директор - г-н Шапокас, г-н Долапчиев благодари за подкрепата и каза: "Билла България" е компания-образец за корпоративна социална отговорност. Нашето приятелство издържа изпита на времето и вече 5 години вие подкрепяте организацията ни в дейността ѝ за интеграция на хората без зрение. През този период фирмата е дарила близо 50 хиляди лева, с които сме закупили и предоставили безвъзмездно технически помощни средства на повече от три хиляди наши членове. Ежегодно "Билла България" е дарявала продукти, предоставяни чрез структурите ни на членове на сдружението, по повод Коледните и Новогодишни празници. Съвместно организирахме информационна кампания с цел промяна на обществените нагласи към хората с нарушено зрение. Разработената от нас брошура "Когато сте с хора без зрение" беше отпечатана в 70-хиляден тираж от "Билла България" и предоставена на клиенти на търговската верига в страната. Също така получихме финансова подкрепа при нейното филмиране. В унисон с добрите европейски практики компанията проведе обучение на своя персонал за обслужване на клиенти със зрителни увреждания.
При връчването на наградата г-н Долапчиев изрази надежда, че и в бъдеще "Билла България" ще подкрепя каузата на организацията.
Г-н Шапокас благодари за високото отличие. "Очакваме от ръководството на сдружението нови инициативи, които ще обогатят нашето сътрудничество" - каза той.
Председателят на Съюза на слепите в България награди с юбилеен плакет г-н Тачев - прокурист, ръководител на отдел "Управление на проекти и процеси", и каза, че той е мостът, по който е преминавало нашето приятелство.
Срещата завърши с взаимни пожелания за бъдещи успехи, много здраве и весели Коледни и Новогодишни празници.

Васил ДОЛАПЧИЕВНазад

Всички статии на Брой 12, 2021

**КАЛЕНДАР
2022 година
*ДЕКЕМВРИ
Най-специалното време от годината
100 ГОДИНИ СЪЮЗ НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Начало на трудоустрояването на слепите в Пловдив
В края на юбилейната година
3 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ
Декларация
"Билла България" – приятелство, доказано с времето
IN MEMORIAM
Последно сбогом на Маринка Спасова
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Пловдив
София
ОБЩЕСТВО
Невежеството е новото нормално
ПРОЕКТИ
Информационно събитие
РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС
Рекламна тарифа на списание "Зари"
РЕКЛАМНА СТРАНИЦА
Представяме ви "Успех Филтър ССБ" ЕООД
СПОРТ
Бронзова България
ШАХМАТ
Олимпиада и конгрес на ИБКА в Родос
Архив на изданието
1 2 3