Брой 12, 2022

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Монтана


Две в едно само в една среща

На 10 и 11 ноември 2022 г. в хотел "Seven Seasons", разположен в прегръдката на Пирин планина (село Баня), се проведе работна среща, посветена на 13 ноември - Международния ден на незрящите. В мероприятието обмениха опит регионални и териториални председатели и сътрудници към Съюза на слепите за организациите на Благоевград и Монтана. Мероприятието бе организирано и ръководено от регионалния председател на Благоевград г-н Борислав Лазаров. На срещата се обсъдиха болезнени въпроси и се обмениха добри практики, касаещи дейността на организацията. Участниците имаха възможност да задават въпроси и към председателя на Съюза на слепите г-н Васил Долапчиев.
След работната среща се насладихме на приятната обстановка в хотела и се забавлявахме в компанията на колегите от другите териториални организации. Дамите от фолклорна група "Шарена китка" от ТО - Петрич ни поздравиха с няколко песни. Румен Васев (бивш ръководител на мъжка фолклорна група "Делмoс") се погрижи за приятното настроение. Танцувахме, играхме кръшни хора и се забавлявахме.
Накрая се разделихме доволни от чудесно прекараните часове заедно. Съчетахме полезното с приятното и си пожелахме и занапред да имаме още възможности за съвместни мероприятия с още по-емоционални преживявания.

Ива ПЕТКОВА
Назад

Всички статии на Брой 12, 2022

**КАЛЕНДАР
2023 година
3 ДЕКЕМВРИ
Международен ден на хората с увреждания
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Варна
Монтана
Бургас
Велико Търново
Пловдив
Смолян
София
Силистра
Шумен
Кърджали
Плевен
МАГИЯТА НА МУЗИКАТА
15 години дует "НАСТРОЕНИЕ"
РАВНОСМЕТКА
Сбогом, 2022!
РЕКЛАМИРАЙТЕ ПРИ НАС
Рекламна тарифа на списание "Зари"
РЕКЛАМНА СТРАНИЦА
Представяме ви "Успех Филтър ССБ" ЕООД
СПОРТ
Европейско първенство по голбал
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6