Брой 11, 2009

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Долни Дъбник


Малко хора знаят, че 15 октомври е Международен ден на белия бастун – символ на слепотата в цял свят. За хората със зрителни увреждания това не е така.
Мило и вълнуващо събрание проведе ТСО Долни Дъбник на 15.10.2009 г. Както се казва три в едно – отчетно-годишно събрание, честване на Международния ден на белия бастун и 10 години от откриването на Клуба на инвалида, благодарение на тогавашното ръководство на общината и социалната служба.
Отново много хора станаха съпричастни към съдбата на хората със зрителни увреждания.
Залата на читалище "Илия Бешков" отвори врати още в 8,30 ч. и приюти нашите членове, придружителите, гостите и приятелите.
Благодарим на общинска фирма "Рекс", която извози безплатно нашите членове от община Долни Дъбник. Хората от община Искър също пътуваха безплатно, благодарение на кмета на общината г-н В. Йорданов.
Скъпи гости на събранието бяха г-н Станимиров – кмет на Долни Дъбник, който с хубави думи ни поздрави за празника. В заключение каза, че и занапред ще продължава да бъде съпричастен към проблемите на хората с увреждания. Тази година в чест на празника заедно с г-жа Анка Петкова са газифицирали Клуба на инвалида.
Безкрайно сме благодарни и на двамата.
Гости на събранието бяха също Милка Танкова – сътрудник на РСО, Тинка Върбанова – председател на Контролния съвет, Невяна Сотирова – член на Контролния съвет, Димитрина Петкова – председател на СИБ.
За доброто настроение на всички пяха нашите малки приятели от СОУ "Христо Ботев" с ръководител К. Марчева, както и нашите членове В. Коларски, В. Радева и др.
Няколко фирми дариха хранителни продукти, с които почерпихме присъстващите.
На всички хора съпричастни към нашите проблеми казваме: Благодарим Ви добри хора! Благодарим Ви от сърце!

Веселина ВЪЛЧИНКОВА


Назад

Всички статии на Брой 11, 2009

АБОНИРАЙТЕ СЕ
Абонаментна кампания за изданията на ССБ
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
Меморандум
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Бургас
Шумен
Добрич
Асеновград
София
Силистра
Русе
Плевен
Долни Дъбник
Търговище
Тополовград
ПОЕЗИЯ
Наградени автори
ПРЕМИЕРА
Закъсняла пролет
СПОМЕНИ
Жажда за живот
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6
8