Брой 12, 2009

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Дупница


На 17 октомври тази година в заседателната зала на община Дупница бе проведено отчетно събрание на ТСО Дупница. От името на председателя на организацията отчетът бе прочетен от зрящия сътрудник Христина Стоилкова. Бе приета и едногодишна програма за работата на ТСО. В отчета на УС бе посочено актуалното състояние на организацията – брой членове, отчитане на членския внос, както и мероприятията, проведени в организацията през изминалата година.
При последвалите обсъждания на отчета и мероприятията бяха направени ценни предложения за бъдещата дейност на организацията. Беше обърнато внимание на посещението на болните и възрастни членове. Внимание бе обърнато на сегашното и бъдещото провеждане на екскурзиите, увеселителните и развлекателните мероприятия. Подчертано бе, че излетите трябва да станат често срещано явление в живота на организацията, тъй като те не изискват някаква специална подготовка и организация, а разположението на Дупница позволява това.
Беше обърнато внимание и на организационните проблеми, каквито са приемът на нови членове, събирането на членския внос, въвеждане на интернет в клуба, както и снабдяването на членовете с компютри с цел общуване чрез "Скайп".

Дарвин ПЕРАНОВ


Назад

Всички статии на Брой 12, 2009

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА
Рецепти за празничната трапеза
Сурвакането
Коледна приказка
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ЕВРОПЕЙСКИ ФОРУМ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ
Европейски пакт за хората с увреждания - бъдещето не може да чака!
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Тополовград
Дупница
Кюстендил
Русе
Пловдив
Добрич
Габрово
София
ЛИТЕРАТУРНИ СТРАНИЦИ
100 години от рождението на Никола Вапцаров
Поетът символист Христо Ясенов
СПОМЕНИ
Жажда за живот
ТВОРЧЕСКА ДЕЙНОСТ
Хор "Академик Петко Стайнов" продължава активната си творческа дейност
ЮБИЛЕЙ
Иван Крумов на 75 години
Архив на изданието
1 2 3 4 5