Брой 04, 2010

Тема: ЛЕТНИ ПОЧИВКИ В БАЗИТЕ НА ССБ

Правила


за функционирането на РБ на ССБ в Шипковски минерални бани

1. Заявките за организирани почивки се подават до управителя на РБ на ССБ в Шипковски минерални бани в срок до 10 май 2010 г., като същият трябва да отговори след пълна обработка на заявките в най-кратък срок, с цел пълна запълваемост на обекта.
2. Настаняването по стаите се извършва след 14.00 ч. в деня на пристигането, а освобождаването на стаите в деня на заминаването се извършва до 09.00 ч.
3. В пакетната цена за всеки член на групата от всяка смяна е включена и една празнична вечеря с дисководещ.
4. За индивидуални или малки групи до 20 души по линия на ССБ, желаещи да почиват в сезона; почивките на тези групи се съобразяват със заявките по графика и се настаняват от управителя на базата при наличие на свободни места.
5. За периодите  1 януари - 30 май и 13 септември - 31 декември 2010 г. времетраенето на организирани почивки в базата се договаря директно с управителя на РБ.
6. От 1 октомври 2010 до 30 април 2011 г. базата ще работи за членове на ССБ само при осигуряване на групи от минимум 50 човека и времетраене на почивката минимум 5 дни на база пълен пансион.
7. Заплащането се извършва по банков път или в брой срещу издадена фактура за реално ползваните услуги.
8. Заплащането на почивки за групи от съюзни членове може да се извършва на два транша - авансово 50% от стойността и 50% в едномесечен срок след края на съответната смяна, като ръководителят на групата подписва декларация по образец пред управителя на базата, че той се задължава с останалата сума в срока упоменат по-горе.
9. За групи от съюзни членове, проявили интерес за почивки от 8 и повече дни за месеците май, юни и септември, ръководителите на съответните РСО /на групите/ могат да преведат дължимите суми в срок до 45 дни след приключване на почивката на сметката на базата, като същите попълват декларация за това.
10. При желание от страна на някоя от групите за организиране на екскурзия, ръководителят на групата информира предварително управителя на базата. Услугата се заплаща допълнително.


Назад

Всички статии на Брой 04, 2010

* СЪОБЩЕНИЕ *
Общо събрание на пълномощниците на ССБ
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ДАРЕНИЕ
от италианската енергийна компания "Enel"
ДЕТСКА СТРАНИЧКА
Игра на думи
ЗАПОЗНАНСТВА
Казвам се Георг Ранчев
ИНФОРМАЦИОННА БАНКА "ЗАРИ"
Гастрономически глезотии - бели ягоди с вкус на ананас
ИСТОРИЯ
На 2-и май се чества паметта на княз Борис І
ЛЕТНИ ПОЧИВКИ В БАЗИТЕ НА ССБ
Цени за почивка в базите на ССБ
График
Правила
ПРАЗНИЧНО
Гергьовден
ПЪРВОАПРИЛСКИ ИЗЦЕПКИ
Епиграми
СПОМЕНИ
Жажда за живот
СРЕЩА – РАЗГОВОР
С Румен ЛЕОНИДОВ
СТАНОВИЩЕ НА КС НА ССБ
Златните капачки са златни пари за едни и кьорфишеци за други
Архив на изданието
1 2 3