Брой 03, 2011

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Силистра


На първи март в РСО Силистра се проведе първото мероприятие, посветено на  90-годишния юбилей на ССБ. То включваше турнир по шахмат и изработка на мартеници от съюзни членове. Гости на юбилея бяха преподаватели и деца от Ресурсен център Силистра, хора от младежкото движение на ПП "ГЕРБ", г-жа Теменужка Петрова - старши експерт към Министерството на физическото възпитание и спорта за област Силистра, и Красимир Стефанов - гросмайстор по шахмат.
От сръчните ръце на жените от организацията бяха сътворени прекрасни червено-бели символи на наближаващата пролет. Дамите бяха вложили топлина и усет за естетика и красота. От мартениците, които бяха над 150 на брой, беше организирана изложба.
След като малките възпитаници на Ресурсен център Силистра ни поздравиха за юбилея със стихчета и римушки, ние пък ги закичихме с красиви мартеници, подарени от сърце, с пожелания за много здраве.

Гостите от ПП "ГЕРБ" ни поднесоха голяма торта за празника, подариха на всички мартеници за здраве и направиха дарение от 200 лв. като награден фонд за мероприятието.
В турнира по шахмат първото място бе извоювано от Хасан Махрем от ТСО Дулово. Накрая всички участници в турнира по шахмат и в изработката на мартеници получиха парични награди.
Искам да изкажа своите благодарности на председателя на ТСО Силистра - Тотка Маринова, на председателя на ТСО Дулово - Али Мухарем и на РУС за положения труд мероприятието да стане факт.

Пенка СТОЯНОВА


Назад

Всички статии на Брой 03, 2011

**СЪОБЩЕНИЕ
XVI-то общо събрание на пълномощниците на ССБ
*90 ГОДИНИ СЪЮЗ НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Спортно-туристическа дейност
ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Добрич
Стара Загора
Велики Преслав
Варна
Силистра
Асеновград
КОНКУРС
90 години ССБ
МЕЖДУНАРОДНА ДЕЙНОСТ
Емоции, гостоприемство и ползотворни срещи в сърцето на Европа
ОЧЕРК
Списанието беше моят буквар
СТРАТЕГИИ
Дългосрочна стратегия за заетост на хората с увреждания 2011-2020 г.
Архив на изданието
1 2