Брой 09, 2011

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Плевен


Минута е много по плевенски

20 юли, вратите на клуба на Териториална съюзна организация Плевен са отворени още в 9 часа и отговорничките приветливо посрещат своите гости и участниците за плануваната викторина "90 години ССБ". Настроението е прекрасно, състезателите се вълнуват и коментират въпросите помежду си.
Присъстват гости от всичките 11 териториални организации, местни журналисти, представители от Социално подпомагане и община Плевен. Радваме се на присъствието и на г-н Иван Крумов - почетен член на ССБ.
След прочитането на регламента стартът на състезанието е даден. Участниците се оказват с много добра подготовка и затрудняват журито в състав инж. Павлин Ангелов, Веселина Вълчинкова и Милка Танкова. Иван Крумов допълва някои от отговорите с информация, неизвестна досега на аудиторията.
Четирите кръга са приключили. На върха с пълен брой точки са двама и започват "дузпите". Първото място си оспорват Лиляна Тасева от TCO Мездра и инж. Невяна Сотирова от TCO Плевен. На седмия допълнителен въпрос Тасева се отказа в полза на другия състезател - Сотирова.
Да Ви е честита заслужената победа, г-жо Сотирова! Вие достойно извоювахте първото си място и правото да представяте организацията ни в националния кръг на викторината. Желаем Ви успех!
Участниците във викторината и всички присъстващи си тръгват обогатени от наученото за миналото и настоящето на ССБ, с малко повече кураж и оптимизъм за по-достоен живот!

Инж. Павлин АНГЕЛОВНазад

Всички статии на Брой 09, 2011

90 ГОДИНИ ССБ
Поздравително писмо
Още един щрих
АБОНИРАЙТЕ СЕ
Уважаеми читатели,
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Добрич
Плевен
Казанлък
Долни Дъбник
Червен бряг
Карнобат
Русе
Левски
София
Пловдив
НАЦИОНАЛНА ВИКТОРИНА "90 ГОДИНИ СЪЮЗ НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ"
90 години, 90 въпроса, много ентусиазъм и четирима "по-по-най"
ПОКАНА
Управителният съвет на Федерация „Спорт за хора със зрителни увреждания”,
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Стартира процедурата по подаване на документи за ползване на услугата "Асистент за независим живот"
СПОРТ
Сърф за хора с увреждания
Архив на изданието
1 2 3 4 5