Брой 07-08, 2012

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Бургас


И тази година почивна станция "Релакс" предложи прекрасни условия за пълноценна почивка на групата от бургаската РСО. В компанията на колеги от Сливен, Нова Загора, Хасково, Харманли и други десетте дни в околностите на станцията по двата бряга на река Ръждавец минаха неусетно. В разходки по алеите на Шипковски минерални бани, в шопинг обиколки из открития "МОЛ" по брега, в приказки на откритата кафе-тераса, в разнообразни процедури във високо планинския плаж край двата басейна и в преходи до село Шипково.
Развлечения за всеки вкус и за всяка компания предложи курортът, разположен на 750 м надморска височина в подножието на връх Васильов.
Освен невероятния планински въздух неоценим принос за пълния релакс в почивната станция имаше за пореден път и екипът с управител Велизар Хинков и винаги отзивчивата и мила Светла Пенева.
За настроението на групите през цялото време се грижеха талантите с увредено зрение - музикантите Христо Чираджийски от РСО Бургас, Костадин Витов и Георги Иванов от Нова Загора и диджеят Стефан Щерев от Бургас.
Гала вечерята бе поверена на професионалния диджей Стефан от оркестър "Свежест", който с разнообразни стилове музика разтуптя сърцата на млади и на още по-млади.
На мнозина не им се искаше автобусът на "Мбус" – лоялен партньор и приятел на РСО Бургас, да потегля обратно през Троян, прохода Шипка, Розовата долина и Тракия към морето.
Но всяко хубаво нещо има своя завършек, за да започне с нова сила подготовката за следващите мероприятия на РСО Бургас с председател Бинка Монева и на ТСО Бургас с председател Димитрина Тодорова.

Калинка ВЕРГИЕВАНазад

Всички статии на Брой 07-08, 2012

50 ГОДИНИ ГОВОРЕЩА КНИГА
Работата с вас ме прави специална
Винаги сме готови да се вслушаме във вашето мнение
Всеки ден тук е удоволствие
50 ГОДИНИ ОРГАНИЗИРАН СПОРТ СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ СЛЕПИ
И още един щрих
"Целият ми живот принадлежи на Варна и на спорта"
Държавно първенство по спортен риболов 2012 г.
Кълве ли рибата в жегата?
Искаш да спечелиш в живота - бори се и се състезавай
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Добрич
Бургас
ИНФОРМАЦИЯ
РСО София разширява услугата "Подкрепа за достъпна градска среда"
КОНФЛИКТ
Гореща точка
ОЧЕРК
"Шило в торба не стои"
ПОДАЙ РЪКА
Среща на два свята
ПРОЕКТИ
"Поглед към бъдещето през очите на историята"
ПРОФЕСИОНАЛНО
Секция на масажистите с нарушено зрение към ССБ
СРЕЩА
Отново в Пловдив среща с Генко Изворски
ФЕСТИВАЛ
Шести републикански многожанров фестивал в Перник
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6