Брой 07-08, 2014

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Левски


Отдих в Шипково

Тази година РСО Плевен организира почивка на своите членове в станция "Релакс" в Шипковски минерални бани. Групата от 50 човека бе извозена с организиран транспорт до Шипково. Пристигнахме по пладне и веднага бяхме настанени по стаите, а в ресторанта ни чакаше отлично приготвен обяд.
Шипковски минерални бани се намират в Троянския Балкан и са прекрасно съчетание на чист планински въздух, красива природа и минерални извори с отлични лечебни качества. В това чудесно място за отдих и лечение успешно се лекуват стомашно-чревни, неврологични и заболявания на опорно-двигателния апарат.
Когато ръководството на нашата база бе поето от младия, ентусиазиран и както се оказа много опитен, управител Велизар Хинков, тук беше започнат ремонт. За кратко време, въпреки финансовите затруднения, г-н Хинков превърна станцията в желано място не само за членовете на ССБ, но и за външни клиенти. Стаите са снабдени с телевизор, хладилник и самостоятелен санитарен възел. Всеки почиващ разполага с всичко необходимо за отдих и почивка, така както е в повечето реномирани хотели.
Със средства от спечелен проект приземният етаж е превърнат в модерен лечебно-терапевтичен център, разполагащ с апаратура за физикална терапия, няколко специални вани с минерална вода, тангентор, сауна. Всичко това е на разположение на клиентите на базата, а персоналът, който работи тук, е прекрасен. Управителят г-н Хинков е събрал един чудесен персонал от усмихнати, чаровни и себеотдаващи се млади хора, готови винаги да се притекат на помощ на изпаднали в нужда незрящи посетители. Храната в ресторанта е превъзходна, всичко е на най-високо ниво. Организираната за нас прощална вечер беше прекрасна благодарение и на професионалния диджей.
Благодарим на приятелите от пловдивската група, които допринесоха за веселата и забавна вечер. Изказваме най-сърдечната си благодарност на целия персонал на почивна станция "Релакс" и лично на г-н Хинков за прекрасната почивка, която ни осигуриха. Прибрахме се по домовете си изключително доволни, заредени с нови сили да продължим напред. Обещахме си следващото лято отново да дойдем тук.

Група почиващи от град ЛевскиНазад

Всички статии на Брой 07-08, 2014

ЗА ЕДНА БЛАГОРОДНА ИНИЦИАТИВА
Истинското добро никога не търси причини
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Добрич
Пловдив
София
Левски
КУЛТУРНО-СПОРТЕН ОБМЕН
Полъхът на стара Битоля
ЛИТЕРАТУРА
Беласица - лето 1014 - българската голгота
ПРОЕКТИ
Информация за изпълнението на проект "Създаване на център за подкрепа и целева ориентация на хора със зрителни увреждания (ЦПЦОХЗУ) с изнесени офиси"
Национален турнир по спортна табла
Кънка Витова взе златото на държавния шампионат по шахмат за незрящи
Държавно първенство по шахмат за мъже със зрителни увреждания
СЪБРАНИЕ
Годишно събрание на Асоциацията на невиждащите есперантисти в България
ЮБИЛЕЙ
И на осемдесет - все така работохоличен!!!
Вместо изповед
Един неспокоен и целеустремен дух
80 години СГБ
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6