Брой 09, 2016

Тема: ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ

Монтана


"Доброто здраве е най-голямото богатство"

Работата на лекаря е високоотговорна, тя е необикновена, защото в ръцете си той държи човешкия живот! Тя е призвание, на което малцина биха се отдали! Всеки човек има в живота си своя Доктор и рано или късно има късмета да го срещне. Лекарят, помогнал на 48-годишния Марио Лазаров Марков - член на териториалната организация на слепите във Видин, да види света, отново е д-р Борислав Милчев. Една ръка, подадена навреме, дари светлина на Марио и тази светлинка бе дарена от хора с големи сърца. Операцията бе спонсорирана от мъжкия "Лайънс клуб" - Видин по проекта "100 виждащи очи". От създаването си през 2009 г. клубът извършва дейността си на територията на област Видин и работи с хора и домове, имащи нужда от помощ. Поклон пред Вас, които дадохте сили на Марио да се бори с болестта, точно когато го ослепяваше!
Както има много лекари с морал, с качества и с всеотдайност към професията, така има и много благодарни пациенти. Териториалният председател Радославка Иванова и Марио Марков благодарят от сърце на "Лайънс клуб" - Видин и лично на д-р Милчев за човеколюбието и отговорността към социално слабите хора. Благодарение на Вашите професионализъм и хуманност ние съхраняваме най-ценното за всеки от нас -здравето.

Снежана АТАНАСОВАНазад

Всички статии на Брой 09, 2016

ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
В управителния съвет на ССБ
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Плевен
Русе
Добрич
Свищов
Монтана
Петрич
Шумен
София
ОФТАЛМОЛОГИЯ
Нов пробив в лечението със стволови клетки
Обнадеждаващ метод за лечение на пигментен ретинит
ПРОЕКТИ
Национално читалище на слепите "Луи Брайл 1928" изпълни проект "Инвестиция за единствената специфична библиотека в България"
"Да докоснеш изкуството"
ПЪТЕПИС
Международна регата TID 2016
СПОРТ
Достойно представяне в Европа
Дни преди отпътуването на българските параолимпийци за Рио
Индивидуално световно първенство по десеткеглов боулинг за незрящи
Държавно първенство по спортна табла
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6