Брой 05, 2008

Тема: ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ДРУГИТЕ МЕДИИ

Всичко е любов


Шенай заряза богаташ заради Орхан, усилено работим за син, признава фолкзвездата

Началото на март 2002 година. Фолкзвездата Орхан Мурад изнася в Доспат концерт, на който присъстват 15 000 души. Сред феновете са Шенай и дъщеричката й Александра от родопското село Грохотно. Момиченцето иска автограф от певеца, получава го и кани любимеца си на своя рожден ден.
Поканата е уважена. Детето е на седмото небе, майката се сприятелява с музиканта, а гостите се наслаждават на прекрасния му глас.

Преди години Орхан Мурад е зарязан от Антоанета, любимата жена, с която живее. "Сладураната" изчезва със спестяванията на певеца - 450 000 лв. - и му завещава доста дългове. Съдбата обаче компенсира загубата и нарежда житейския пъзел на потърпевшия така, че тъкмо на рождения ден на Александра да стане "заварката" с качествена дама - Шенай.

Любовните искри

"Бях много разочарован от нежния пол, но реших да отида на рождения ден на момичето - то и майка му ме трогнаха с вниманието си", връща се в миналото фолкзвездата. Шенай грабва Орхан първо с душевността си, а после и с външния си вид - приятели "докладват" на незрящия мъж, че е много хубава и сексапилна. Обичта пламва след един месец, по време на турнето на Мурад в Турция. "Предложих на Шени да ме придружи, любовните тръпки покълнаха именно там и дадоха чудесен плод - дъщеричката ни Сузан", продължава певецът.
Шени също се включва в разговора: "Хич не ми се ходеше на онзи концерт в Доспат, тъкмо се бях прибрала за малко от Дубай, където работех, и исках да остана с Александра у дома, да й обърна повече внимание, ала родителите ми ме посъветваха да не се затварям вкъщи и ги послушах". Младата жена, загърбила несполучлив брак, излива цялата си любов върху детето. Съдбата намига и на нея - събира я с Орхан.
Три години преди запознанството им Шенай започва работа на рецепцията на луксозен хотел в Дубай. Владее арабски и английски и се справя отлично. В споменатия хотел отсядат много известни личности: английският престолонаследник принц Чарлз, емирът на Бахрейн, бившият топмодел Клаудия Шифър и др.

По време на престоя в Дубай нашенката узнава, че "Самсунг" откриват магазин от типа шоурум. "Той е вторият в света от този род и е предназначен за така наречените дигитални приключения. Явих се на 3 пространни интервюта и чак тогава ме одобриха. Много трудно назначават жени, преди мен бяха взели само мъже", обяснява Шени.


Съперникът

Провокирам събеседничката с въпроса много ли са ухажорите, които е оставила в Дубай. Кимва утвърдително и съобщава, че запознала Орхан с един от тях. "Той е англичанин, страхотен човек, известен и много богат шоумен. Разплака се, когато му казах, че оставам в България. Но след като видя съпруга ми, се зарадва, че ме оставя в добри ръце", признава Шенай.
Голямата мечта на Шени е да стане стюардеса. "Сестра ми Виолета упражнява тази професия в Дубай, исках и аз да бъда като нея", смее се чаровната дама. Тя кандидатства три поредни години, но я отхвърлят. Омъжва се за фолкзвездата, забременява и... получава съобщение, че е одобрена. Орхан казва: "Аз нямам пари, нищо не мога да ти предложа. В начална бременност си, ако искаш, махни детето и иди в Дубай. Зная, че много искаш да бъдеш стюардеса". Отговорът на Шенай е: "Твоите думи са резултат от много терзания, няма да махна бебето, оставам тук".

Парите от "Пей с мен" - за незрящи деца

Съпрузите Орхан и Шенай живеят в Пловдив - отскоро са собственици на нов мезонет. Александра е вече е на 15, а Сузан - на 5 години. " На 20 родих първата си дъщеря, на 30 - втората, а на 40 ще родя нашето момче", заявява щастливата майка. "Усилено работим за наследника от мъжки пол", допълва щастливият баща.
Задружното семейство няма домашен любимец. С удоволствие би се грижило за малко кученце, но таткото се притеснява, че може да го настъпи, без да иска.

Житейският дискомфорт на Орхан може да се ликвидира чрез операция на очите. "Една от причините да участвам в "Пей с мен" е тъкмо тази операция. Ако с Мариета, моята партньорка, се класираме на първо място и вземем 500-те хиляди лева, ще помогна както на себе си, така и на няколко незрящи деца, които също се нуждаят от хирургическа намеса", заявява Орхан.
Неговото хоби са разходките из горите, те го зареждат с енергия. "Искам да имаме вила в гора, да слушам птичите песни. Там няма да пускам никаква музика, няма да гледам никакви филми и ще се отдам на любимото си занимание - четенето на книги", вметва Шени.
Семейство Мурад са известни с гостоприемството си - къщата им винаги е пълна с хора. "Понякога, за да разбера що за екземпляр е някоя от посетителките, жена ми предлага да докосна бюста й, т.е. да приложа втората половина на принципа "око да види, ръка да пипне", но така постъпваме само с приятели, смее се певецът.


Зорница ВЕСЕЛИНОВА,
вестник "Телеграф"Назад

Всички статии на Брой 05, 2008

ВЪТРЕШНО СЪЮЗНА ДЕЙНОСТ
Извънредно Общо събрание на пълномощниците от регион София
Изявление
Не пренебрегвайте брайловата грамотност
ИЗ ЖИВОТА НА ОРГАНИЗАЦИИТЕ
Вести от Добрич
Бургас
Плевен
Пловдив
Русе
Велинград
София
ИНФОРМАЦИОННА БАНКА "ЗАРИ"
Американка с изкуствени "очи" играе баскетбол с внука си
ЛИТЕРАТУРНИ СТРАНИЦИ
От Автора
В търсене на белите лястовици или концерт за пиано и оркестър
ЛИЧНОСТИ
Сърца, които могат само да изгарят
Паметникът на Априлци
МАЛКА ОБЯВА
Относно тифлотехнически помощни средства
ПОКАНА ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ
на пълномощниците на ССБ
ПРАЗНИЧНО
24 юни - Еньовден
ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ДРУГИТЕ МЕДИИ
Всичко е любов
ПРЕМИЕРА
В плетката на съдбата
В догонване на пропуснатото време
СЪОБЩЕНИЕ
Относно обучение в Медицинския колеж
ТВОРБИ ОТ СЛЕПИ АВТОРИ
Конфликт
Архив на изданието
1 2 3 4 5 6